• Towing service Šojka

  • NON-STOP 24h

  • +381 63 400 335

SLEP SLUZBA SOJKA

ABOUT

Šlep služba i auto servis "MLADENOVIC MILE ŠOJKA" je firma koja se u poslednjih 20 godina bavi prevozom ostecenih i hvarisanih putnicikh i teretnih vozila u drumskom saobracaju, kao i popravkom istih. Od 2005.godine se, kao prva u juznoj Srbiji specijalizovala za pruzanje usluga koja se odnose na izvlacenje, uklanjanje sa puta i slepanje teskih teretnih vozila(kamiona i autobusa) kao i niz pratecih usluga kao sto su: pruzanje administrativnih i tehnickih usluga(spediteri, carinska sluzba i vestacenje u slucaju ostecenja robe); utovar, istovar, i pretovar robe; uskladistenje vozila i robe;popravka vozila i uklanjanje ostecenja na vozilima; prevoz putnika, prenociste idr.

Pomoc na putu, ukoliko imate problem sa vasim vozilom, pozovite nas i u najkracem roku dolazimo po Vas i resavamo kvar na vasem vozilu.

Towing service
Help on the way, if you have a problem with your vehicle, please call us in the shortest possible time we come to pick you up and solve a malfunction in your vehicle. We are available non-stop 24 hours a day, 365 days a year